luni, 18 iulie 2011

Pesterea bantuita

Era o zi oarecare de scoala . Am fost anuntati de Doamna Directoare ca nu vom face ultimele 2 ore. Alaturi de 2 colegi am hotarat sa mergem in pesterea unde sa zvoneste ca ar fi bantuita . Am fost de am luat de la magazinul unui coleg 3 lanterne si bateri , eram pregatiti de plecare . Insa nu am dat crezare in zvonurile oamenilor . In drum spre pestera un caine sa luat dupa noi . Ajungand in fata pesteri un aer rece vena din interiorul ei am crezut ca e ceva obisnuit am intrat in prima camera care era cat de cat luminata insa noi am vrut aventura si ne-am adancit tot mai mult ajungand in a 4 -a camere de odata se aude un glas de copil care radea am crezut toti ca vrem sa ne speriem insa nu a fost asa groaza deabea incepea dupa cateva secunde de la acel ras un aer rece lam simtit in ceafa nu am spus nimic insa cainele a inceput sa latre si brusc sa oprit am luminat fiecare parte a camerei insa nici urma de el am crezut ca e iesit afara . Am zis hai si in ultima camera sa vedem ce e acolo insa noi ce credeam ca e ultima camera era doar intrarea intr-un loc graznic lumind cu lanterna am gasit urme de sange vechi am inceput sa tipam si sa iesim din acea camera am fugit pana in cameara 3 si neam oprit sa intelegem ce se intampla cei doi colegi ai zis ca aici a fost un loc de tortura pe vrema comunistilor insa eu nu am crezut si cum vorbeam noi intre noi dintr-o data se aude iar acel ras si brusc ni se sting la toti lanternele iam intrebat daca fece vrunu vro farsa insa ei cu in glas speriat au zis ca nu atunci am iesit afara si cinele care nea urmarit pe noi era mort in fata pesteri nici pana azi nu am inteles  ce a fost sau ce este acolo.

8 comentarii:

  1. super povestea noata 10. daca doriti mai multe povesti de groaza http://www.povestidegroaza.url.ph

    RăspundețiȘtergere
  2. Cinele era mort în fața peșteri!
    Codrin Bradea Satana a fost aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cinele era mort în fața peșteri!
    Codrin Bradea Satana a fost aici.

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa va spun 2 povesti prima nu este asa de groaza a doua da.
    Inr-o zi eu si cea mai buna prietena a mea Luiza ne jucam cu papusile.Eu avem o papusa care daca o apasai canta melodia daca vesel se traieste.Atunci noi am ales cu ce papusi sa ne jucam si cu care nu.Nu neam jucat si cu papusa care canta pt ca nu statea in picioare.Noi am fost atente numai la televizor cand dintro data incepe sa cante.Am inchiso in camara.Dupa aproape o luna am luato si nu mai canta dar a inceput sa cante ragusit atunci iam scos bateriile si nu a mai cantat de atunci.


    Intro zi de primavara stateam la calculator si desenam. Toate usile si geamurile erau deschise cand deodata nu stiu cine sau ce a dat cu pumnul in geam. Mam speriat rau si am incuiat usa cand tot cineva sau ceva umbla la cheie.Am sunato pe mami si cand sa vb sa inchis o sun iar vb cu ea ii spun intamplarea si plec la o prietena si ii pov.cand am venit cu tati acasa caami era ka lucru atunci si el era ,era totul normal

    SPER CA VA PLACUT.

    RăspundețiȘtergere