miercuri, 20 iulie 2011

Cabana bantuita (Poveste adevarata)

Buna,acesta poveste este reala.Acum 10 ani am fost cu cativa dintre prieteni intr-o tabara in Croatia,pe insula Solta.In primele nopti a fost ok.Noi am stat in cabana numarul 3.Iar in spatele taberei era o cabana(nr.5) cam ciudata.Atunci nu era locuita,acum nu stiu.Intr-o noapte am mers pe afara si am vazut intr-un geam de la cabana(geamul era spart) o fetita razand spre noi.Ne-am speriat foarte tare.Am auzit de la un angajat al taberei ca in acea cabana s-au petrecut niste evenimente caudate cu cativa copii.Aveam 12 ani si m-am speriat foarte tare.Intr-o dimineata am intrat in acea cabana,iar mai tarziu a fost ciudat pentru ca un geam s-a spart de la sine,fara a fi atins de nimic.Inainte sa plecam am scris cu graffiti negru pe cabana SK3 si am plecat cu o barca de pe insula.Un an mai tarziu am revenit si am vazut ca si alti copii au fost traumatizati.Tabara a fost scoasa la vanzare,iar cineva a cumparat-o folosind-o pentru acelasi lucru.De atunci oricarui copil care se duce acolo si observa ce am vazut noi I se explica ca aceasta cabana arata asa deoarece este folosita pentru depozitarea lucrurilor vechi si ca acele camera sunt prea mici.CIUDAT.daca va duceti acolo va rog sa ignorati sis a plecati.NU DORMITI ACOLO!!!! CE S-A INTAMPLAT NOPTILE ACOLO,NU POT DESCRIE.

9 comentarii:

  1. hei...am o intrebare :D cum pot sa postez o poveste ?:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai ce m-am intors din Hong Kong dupa o perioada de trei luni.
    Gasind acest blog, am decis sa comunic si altora incidentul.
    M-am pierdut intr-o noapte in partea de sud-vest a H,K. si a trebuit sa ma cazez la un motel. Semnand actele informative mi s-a comunicat cum ca voi locui la etajul 2, langa camera cu sigiliu. Deasemenea, mi s-a spus cum ca nu ar trebui sa bag in seama unele zgomote pentru ca se renoveaza.
    In seara respectiva, urcand scarile si ulterior mergand pe coridor, observ camera cu sigiliul pe ea, ciudat.. usa avea o incuietoare veche, asa ca puteai vedea ceva prin gaura cheii.
    De curiozitate am aruncat o privire, ce am putut vedea a fost in dreapta usii, unde puteam observa un palton alb si 2 cizme . M-am retras si m-am dus in camera mea, unde am adormit repede.
    Dimineata, trebuia sa eliberez camera.
    Trecand pe langa usa sigilata, am mai aruncat o privire, fiind lumina zilei am presupus ca pot distinge mai multe.
    Mi-am pus ochiul pe gaura si tot ce am vazut a fost rosu, ca si cum cineva a pus a hartie acolo.
    Am coborat, iar in timp ce semnam actele mi s-a spus ca in acea camera o fetita de 12 ani si-a ucis parintii si fratele de 3 luni.
    Am dat sa plec, dar receptionera mi-a spus sa astept :
    - Daca tot plecati, haideti sa va mai spun ceva, ca nu vom mai avea treaba cu dv.
    Si mi-a spus intreaga poveste, ba chiar mi-a descris si fetita cum arata..
    - Pielea palida si ochii rosii .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E tare intamplarea ...ta si pot sa spun ca sicredibila ...spun asta pt ca si eu am trecut prin cv asemanator acum 5 luni ..si nus ce sa cred ca e imaginatia mea de vina sau ceva inneregula cu casa unde am locuit ...

      Ștergere
    2. E tare intamplarea ...ta si pot sa spun ca sicredibila ...spun asta pt ca si eu am trecut prin cv asemanator acum 5 luni ..si nus ce sa cred ca e imaginatia mea de vina sau ceva inneregula cu casa unde am locuit ...

      Ștergere
  3. Va spun o poveste de groaza odata un om a fost in tro rulota in rulota aia era bantuita de o fantoma invizibila care a controlat o fetita de 9 ani care a omorat un om si ia placut.dupaia a mers la oglinda s spus boody boody boody de trei ori si victima ei sunt oameni.

    RăspundețiȘtergere